• 215-555-7015

  • Ο αξιόπιστος συνεργάτης SOFTONE

  • info@digitalsupport.gr

  • Download Remote
Αυξημένη Αξιοπιστία και Αναγνώριση: Οι πιστοποίησεις ISO

Η πιστοποίησεις ISO εκδίδονται από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης και είναι αποδεκτές παγκοσμίως. Ως εκ τούτου, μια πιστοποίηση ISO αυξάνει την αξία της εταιρείας σας έναντι των ανταγωνιστών σας καθώς αυξάνει το κύρος σας στους πελάτες σας.

Δεδομένου ότι η εταιρεία σας είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO , σημαίνει ότι έχει πιστοποιηθεί η ποιότητά σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως διαφημιστικό σημείο και να τιμολογήσετε ανάλογα τα προϊόντα σας. Η κατοχή περισσότερων ποιοτικών προϊόντων θα σας βοηθήσει επίσης να κερδίσετε περισσότερους πελάτες.

Βελτιωμένη συνέπεια

Το πρότυπο IS σας βοηθά να αυξήσετε τον έλεγχο των επιχειρηματικών διαδικασιών σας και όσο περισσότερο ελέγχετε την επιχείρησή σας, τόσο αυξάνεται η συνοχή σας. Αυξημένη συνεκτικότητα σημαίνει ότι οι πελάτες σας παίρνουν την ίδια υπηρεσία ή τα ίδια προϊόντα κάθε φορά που συνεργάζονται μαζί σας.

Αυξημένη ικανοποίηση πελατών

Οι πελάτες θα γνωρίζουν ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας θα έχουν πάντα ποιότητα και ότι θα λειτουργούν. Θα ξέρουν τι να περιμένουν από εσάς. Ως εκ τούτου, θα έχετε λιγότερα παράπονα και πιο ικανοποιημένους πελάτες.

Αύξηση της παραγωγικότητας

H πιστοποίηση με ISO απαιτεί την εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού σας. Επίσης, παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν τις δουλειές τους, όπως διαδικασίες, οδηγίες και μετρήσεις. Ως αποτέλεσμα, οι υπάλληλοί σας θα είναι πιο ενημερωμένοι για το τι κάνουν.

Ελάτε μαζί μας

Μαζί σας θα αναπτύξουμε και θα εφαρμόσουμε τα Συστήματα Διαχείρησης που χρειάζεστε σύμφωνα με τις ανάγκες και την φιλοσοφία λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη απλών συστημάτων, εύκολων στη λειτουργία και στη διαχείρησή τους ώστε να προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην επιχήρησή σας και να αποτελούν σύγχρονα εργαλεία που σας βοηθούν στην αποτελεσματική διοίκηση της εταιρίας σας.

Οι συνεργάτες μας εχουν βαθειά γνώση των πιστοποιήσεων ISO που αναλαμβάνουμε να προετοιμάσουμε και είναι όλοι πιστοποιημένοι από το ΕΣΥΔ (ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ) καθώς και από τον διεθνή οργανισμό IRCA (International Register of Certificated Auditors).

ISO 9001 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εφαρμογή ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας (ΣΔΠ) σε μια επιχείρηση ενισχύει την ικανότητά της να παρέχει προϊόν/υπηρεσία που ανταποκρίνεται με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της και το οποίο συμμορφώνεται με νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

ISO 27001 ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Το ISO 27001 είναι το μοναδικό πιστοποιήσιμο πρότυπο που διασφαλίζει την επιλογή επαρκών και ισορροπημένων ελέγχων ασφάλειας πληροφοριών κι ως εκ τούτου συστήνεται ανεπιφύλακτα για κάθε οργανισμό όπου η προστασία της πληροφορίας αποτελεί κρίσιμη προϋπόθεση.

ISO 14001 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗS

Το ISO 14001 αποτελεί το πλέον διαδεδομένο πρότυπο περιβαλλοντικής διαχείρισης και είναι εφαρμόσιμο σε όλους τους τύπους και μεγέθη των επιχειρήσεων και προσαρμόσιμο σε διαφορετικές γεωγραφικές, πολιτιστικές και κοινωνικές συνθήκες.